vliegtickets

VLIEGTICKETS NAAR THAILAND

Thailand is de meest populaire bestemming in Zuidoost-Azië en daarom vliegen er voldoende vliegtuigen vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Bangkok. Door de jaren heen worden de vliegtickets naar Thailand steeds goedkoper. Een aantal jaren geleden betaalde je nog ruim 700 euro per ticket, maar als je goed zoekt zal je ze nu ook wel vinden voor 600 euro of minder. De prijs van de tickets hangt natuurlijk wel af van het moment van reizen: laagseizoen of toch hoogseizoen?

TIPS VOOR GOEDKOPE TICKETS NAAR THAILAND

In hoogseizoen zullen de tickets aanzienlijk duurder zijn dan tijdens het laagseizoen. Dit komt voor niemand over als een verrassing. Maar ook het vergelijken van tickets kan aanzienlijk besparen op de kosten. Duitse luchthavens zoals Frankfurt of Düsseldorf zijn doorgaans goedkoper dan Amsterdam Schiphol Airport. Ook doordeweeks vliegen in vergelijking tot in het weekend vliegen kan de prijs aardig drukken.

BINNENLANDSE VLUCHTEN IN THAILAND

Binnenlandse vluchten in Thailand worden veel uitgevoerd. Het land is namelijk erg groot en daarom is de binnenlandse vlucht een populair vervoersmiddel. Dit is vooral aantrekkelijk voor de backpackers die naar Thailand gaan. Maar ook voor de strandgangers onder ons! Wil je naar de exotische stranden van Thailand vliegen? Een vliegtuig is een goede optie. De vliegvelden hebben doorgaans allemaal goede verbindingen met elkaar. Tickets kun je in Thailand zelf boeken, maar je kunt er ook voor kiezen om binnenlandse vluchten van te voren of via  Lastminute Vliegtickets te boeken. De vliegtickets zijn normaliter goedkoper wanneer je het van te voren boekt. Ook kun je de tickets nog goed met elkaar vergelijken, dat gaat ter plekke vaak moeilijker.