De Thaise massage zorgt voor een heerlijke ontspanning en is een goed middel tegen zowel fysieke als geestelijke spanning. De Thaise massage is ook nog eens heel goedkoop. Je kunt wel een uur gemasseerd worden voor slechts € 2,00. Dit hangt nog wel een beetje af van de plek waar je bent, maar doorgaans wordt deze prijs gevraagd. De Thaise massage is effectief tegen pijnklachten, maar ook tegen hoofdpijn.

WAAR ZORGT DE THAISE MASSAGE VOOR?

De Thaise massage zorgt voor een betere bloedcirculatie. Het doel is om het lymfeklierstelsel te optimaliseren. Men voert deze massages al ruim 2500 jaar uit en het helpt dus ook daadwerkelijk. De Thai zelf gelooft dat het zelfs levensverlengend werkt! Dus waarom niet proberen voor een klein bedrag van slechts € 2,00?

HOE WORDT DE THAISE MASSAGE UITGEVOERD?

De Thaise massage wordt ritmisch uitgevoerd met gebruik van de duimen, handpalmen en zelfs met de knieën, ellebogen en voeten. Doorgaans wordt het hele lichaam gedaan: van voeten tot en met het hoofd.

SALONS MET EEN ‘HAPPY ENDING’

Sommige (verkeerde) salons geven ook wel een ‘happy ending’. Dit betekent dat de Thai seksuele handelingen verricht op het einde van de massage. Armoede in Thailand is doorgaans de drijfveer voor de Thaise vrouwen. Zij verdienen relatief weinig met de massages en kunnen op deze manier een aardig zakcentje bijverdienen. Niet alle Thaise massages eindigen met een happy end. Massagesalons in toeristische gebieden zijn meestal ‘happy end-free’. Alhoewel dit geen garantie is! In Bangkok zitten overigens wel veel salons met een ‘happy ending’.

WAAR KAN IK EEN MASSAGE KRIJGEN?

In principe kun je door heel Thailand wel Thaise massages krijgen. De massages worden ontzettend veel gedaan omdat men gelooft dat het levensverlengend werkt!

Ook Thailand.