hotels

Vergelijk hier alle hotels in Thailand 

Overnachten in Thailand kan op verschillende wijzen. Er zijn ontzettend veel guesthouses, appartementen, hotels, vakantiehuizen of vakantievilla’s in het land beschikbaar. Men speelt hier goed in op toerisme en daarom zijn er voldoende plekken om te overnachten. En ook nog eens voor ieder wat wils: als je iets minder geld wilt uitgeven is een guesthouse een goede optie. Als je iets duurder wil, kies je toch al gauw voor een vakantievilla. Een hotel kan sterk in prijs variëren.

Goedkoop overnachten in Thailand

Voor slechts een euro per nacht kan je in principe wel overnachten in Thailand. Voor deze prijs hoef je natuurlijk geen topkwaliteit te verwachten, maar het overnachten is wel zeer goedkoop. Maar houd er wel rekening mee dat je dan misschien geen warm water hebt, geen fatsoenlijke restaurants in de buurt en waarschijnlijk al helemaal niet comfortabel overnacht op een matrasje. Als je dit allemaal wel wilt, kun je beter iets anders boeken richting de € 10,00 per nacht. Dan heb je ook gelijk al vrijwel alle luxe van je leven.

Boeken via internet

Het boeken via het internet is vaak wel iets duurder, maar geeft ook veel meer zekerheid waar je precies terecht komt. Daarom is het in ieder geval raadzaam om de eerste nacht te boeken, maar de gehele reis alvast boeken is ook niet verkeerd: je hebt namelijk geen stress meer over het overnachten in Thailand. Meestal kun je hotelkamers overigens ook kosteloos annuleren binnen 48 uur. Ons advies: neem geen risico’s en boek online.

Koop een reisgids

Het is altijd handig om van te voren een reisgids aan te schaffen. Voornamelijk als je van plan bent om in meerdere steden te overnachten kun je handig in de reisgids opzoeken welke accommodaties in welke stad beschikbaar zijn.

Booking.comBooking.comBooking.com