Pretparken in Thailand zijn vooral in Bangkok veelal te vinden. De hoofdstad is een prachtig oord voor kinderen, omdat er gewoon ontzettend veel verschillende pretparken te vinden zijn met voor ieder wat wils.

De 6 Top pretparken in Bangkok

SIAM PARK CITY

Siam Park City is met 2 miljoen bezoekers per jaar het drukbezochte pretpark van Thailand. Het pretpark bestaat uit een groot aantal achtbanen en kleinere attracties. Het park is opgedeeld en verschillende zones en daarom is het pretpark ook geschikt voor alle leeftijden.

DREAMWORLD PRETPARK

Dreamworld is een pretpark met verschillende attracties voor jong en oud. Zo heeft Dreamworld verschillende achtbanen, maar ook attracties voor de jongere bezoekers. Het pretpark is goed te bereiken vanaf het centrum van de stad. Je kunt Dreamworld bereiken met de bus, taxi of auto. Er is genoeg parkeergelegenheid bij het pretpark.

FANTASIA LAGOON

Fantasia Lagoon is, zoals de naam al verklapt, een groot waterpark vlakbij de hoofdstad. Er zijn ontzettend veel zwembaden en glijbanen waar je wel een dag plezier kunt hebben. Het park is opgedeeld in verschillende zones. Elke zone is weer geschikt voor een andere leeftijdscategorie.

SIAM OCEAN WORLD

Siam Ocean World is een groot aquarium in Bangkok. Het is overigens ook nog eens een van de grootste aquariums van Zuidoost Azië. Er zijn ontzettend veel soorten vissen, octopussen en krabben die je waarschijnlijk nog nooit gezien hebt. Speciaal voor de kinderen is er de mogelijkheid om de vissen te voeren. Dit gebeurt op bepaalde tijdstippen. Het is vaak druk tijdens deze uren, maar het is wel een ontzettend leuke ervaring voor kinderen.

DIERENTUIN DUSIT

Dusit is een dierentuin die het beste te bereiken is met een taxi. Het station is namelijk vrij ver van het park verwijderd. De entree is ongeveer 100 Baht per persoon.

SAFARI WORLD

Safari World is een groot safaripark met honderden verschillende dieren uit verschillende delen van de wereld. Op verschillende tijdstippen worden diverse shows gegeven, zoals een dolfijnenshow. Je kunt kiezen om met de auto door het park heen te rijden of met een groep bus te gaan. Met de bus zit er vaak een gids bij op, die leuke informatie kan vertellen over de dieren.
Siam Park City

Ook Thailand.