Thailand

Rosse buurten in Bangkok

Rosse buurten in Bangkok

In Bangkok kun je verschillende rosse buurten bekijken. De Thaise hoofdstad staat hier dan ook om bekend en het is dan ook zeer in trek bij toeristen. De meest bekende buurten zijn Nana Plaza, Soi Cowboy en tot slot Patpong.

Toerisme

De rosse buurten hebben gezorgd voor een flinke toename in de toerismesector. Een rosse buurt is een prostitutiegebied waar openlijk prostitutie wordt bedreven. In Nederland kennen we een soortgelijk gebied: de Amsterdamse wallen. Hier in Thailand zijn het uiteraard Aziatische vrouwen en heeft het ook een ander tintje.

Bruisende nachtleven

Uitgaan en clubs in Bangkok? Dat is er meer dan voldoende. Veel toeristen storten zich dan ook in het bruisende nachtleven. Je hebt alles wat je hartje al dan niet begeert: jazzclubs, discotheken, bars, bioscopen, theaters, restaurants en veel plekken voor erotisch vermaak. De nachtclubs, seksshows en massagesalons zijn erg bekend.

De rosse buurten in Bangkok

In Bangkok heb je drie bekende rosse buurten, namelijk:

  • Nana Plaza: een complex met drie verdiepingen aan Sukhumvit Road Soi 4.
  • Soi Cowboy: een straat van zo’n 300 meter tussen Sukhumvit Road Soi 21 en 23.
  • Patpong: twee straten tussen Silom en Surawong Road.

Naar welke buurt ?

Als je een rosse buurt wilt bezoeken, heb je dus voldoende keuze. Naar welke buurt kun je het beste gaan? Patpong richt zich voornamelijk op westerse toeristen. Er zijn veel verschillende bars waar je iets kunt drinken. De prijzen voor een drankje liggen veel hoger dan in bijvoorbeeld Khao San Road. Echter heeft dit dan ook een erotisch tintje. Het is nog niet zo erotisch als Nana Plaza en is daarmee goed als ‘starter’.

Nana Plaza is daarentegen een écht erotisch paleis. Er staat een complex met drie verdiepingen waar allerlei vrouwen dansen: vaak semi-bloot of helemaal bloot. Op de bovenste etage kun je gebruikmaken van een short stay hotel, waar je een vrouw mee naar toe kunt nemen voor het een en het ander. De laatst mogelijkheid is Soi Cowboy. Deze buurt is vergelijkbaar met Patpong en is vrij kleinschalig. Je kunt er gezellig eten en het is ook een ontmoetingsplek. Het is de minst ‘rossige plek’ van de drie genoemde plekken.

Ook Thailand.