Reisinformatie

Rondreis Thailand met kinderen

Rondreis Thailand met kinderen

De beste Thaise eilanden voor gezinnen

Rondreis Thailand met kinderen

Als je een rondreis met kinderen Thailand wilt maken, dan is het natuurlijk goed om extra aandacht te besteden aan de bestemming. Thailand is een uitstekende optie voor gezinnen, zeker als je een rondreis maakt waarbij je de meest kindvriendelijke eilanden aandoet. Wij laten je kennis maken met de beste Thaise eilanden voor gezinnen met (jonge) kinderen.

Phuket

Dit schiereiland heeft een rijke keuze aan resorts die speciaal zijn ingericht voor gezinnen met (jonge) kinderen. De resorts zorgen ervoor dat je een geweldige tijd beleeft en de omgeving is zeker goed voor een leuke wandeling. Bezienswaardigheden zijn er niet erg veel, maar je kunt er wel leuke winkels vinden.

Railey

Dit schiereiland is het best te bereiken vanaf de gezellige plaats Krabi, aan de westkust van het land. Railey is wellicht niet zo’n goede optie met kleine kinderen, maar grotere kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken. Als je tijdens je rondreis door Thailand een leuke bestemming zoekt voor de wat oudere kinderen die houden van avontuur, dan is dit krijtrotseneiland een goede optie. De kinderen kunnen niet alleen de rotsen beklimmen, maar er zijn voor kinderen ook mogelijkheden tot snorkelen en kajakken.

Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao

Dit zijn de drie eilanden die aan de oostkust van zuid Thailand liggen. Hier kan je vooral mooie en rustige stranden vinden waar kinderen eindeloos zandkastelen kunnen bouwen en zich kunnen vermaken in het water. Zeker als je de rondreis door Thailand in de zomer maakt, dan heb je op deze eilanden zeker een zongarantie, en dat is natuurlijk ook weg prettig. Je hoeft zeker niet binnen te blijven met de kinderen.

Koh Lanta

Dit is toch wel hét eiland voor kinderen. Koh Lanta heeft niet alleen brede stranden die veilig en leuk zijn voor kinderen, maar er is ook van alles te zien en te doen. Zo kan je een snorkeltocht op zee gaan maken of een bezoek brengen (onder begeleiding) aan de diverse indrukwekkende grotten die er te vinden zijn. Ook zijn er olifanten op het eiland aanwezig. Deze kun je niet alleen bewonderen, maar je kunt er ook een ritje op maken.

Koh Chang

Als je in de Nederlandse zomermaanden een rondreis door Thailand gaat maken, dan is dit eiland niet de meest geschikte optie, want precies in deze maanden regent het er erg veel. Ga je in een ander seizoen, dan is dit eiland aan de oostkust zeker een uitstekende keuze. Ook hier zijn olifanten aanwezig, maar er zijn zeker nog andere leuke dingen te doen, zoals het bewonderen van de watervallen, kajakken en paintballen.

Op rondreis door Thailand met de kinderen

Als je een rondreis door Thailand wilt maken met de kinderen, dan zijn deze Thaise eilanden zeker een goede optie. Deze zijn geschikt voor zowel jonge als oudere kinderen. Natuurlijk kan je jouw ideale rondreis door Thailand heel gemakkelijk vinden via StedentripBangkok.nl. Je kunt meteen de vakantie vastleggen tegen een scherpe prijs, zodat je al snel kunt uitkijken naar de inspirerende reis met het hele gezin.

Ook Thailand.